Fernridge Primus


Labradoodle valp,Labradoodle, Red labradoodle, labradoodle puppy, brown labradoodle, parti labradoodle, australian labradoodle

Fernridges Tommy Tu Tone “Primus”

Fernridge Tommy Tu Tone “Primus”

Bor hos fodervärd i Trelleborg

Far: Jubilee Fender
Mor: Springville Mariah

Det var en ofattbar glädje när vi blev erbjudna att köpa Primus från USA. Han hade då fått två valpkullar  som var något utöver det vanliga. Han är två färgad och har den bästa kroppsbyggnad vi någonsin sett hos en labradoodle.

Vilken stor dag det var när vi hämtade honom i USA och påbörjade den långa resan mot Sverige. Från den stund han kom in i vårt liv har han haft en alldeles särskild plats i våra hjärtan. Och så är det för alla som möter honom. Han är så innerlig och är verkligen närvarande i möten med människor. Han är aldrig påträngande eller uppvarvad, han sprider ett stort lugn omkring sig. Han har inga höga krav på aktivitet men är pigg på allt man vill ha med honom på.
Han bor hos en fodervärdsfamilj i Trelleborg som tycker att Primus är en Rolls Royce labradoodle.

Primus är en av våra avelshanar som oftast får heta prinsen. Han har gett värdefulla bidrag till Sveriges framtida labradoodlar. Han är av mediumstorlek och har en glansig och vacker fleece päls päls med spiralformade lockar.
Han är en mycket tillgiven, lugn och följsam hund som lätt kopplar av inomhus men tackar aldrig nej till långa promenader. primus har varit en otroligt bra läromästare till labradoodlen Stoffe som är flera år yngre och bor i samma familj.
Prins Primus hos fodervärd i Trelleborg, i familjen finns två söner i 20års åldern och Primus har lindat både dem och deras kompisar runt sin vänstertass.

Far: Jubilee Fender
Mor: Springville Mariah