Hööks Labradoodle Spirit

Det här är vår första egenuppfödda avelshane. Och herregud så stolta vi är över honom. Han har ett underbart temperament. Ivrig, nyfiken, alltid på strålande humör. Motgångar skakar han av sig lika lätt som mjäll faller från axlarna på en glansig kavaj. Spirit bor hos en riktigt god fodervärdsfamilj i Trelleborg. Han är ofta med husse på jobbet där alla gillar att få stunder med honom. Spirit har kärlek i stora mått och han ger det generöst till alla han möter. I familjen har han också Primus, en kär labradoodlekompis – de två är ett riktigt radarpar som är djupt fästa vid varandra.

Spirit håller på att lägga hela Skåne under sig. Alla som möter honom faller för hans charm och blir helt bedårade av hans röda, skimrande päls. Vi har rest mycket runt om i världen när vi sökt uppfödare med de bästa labradoodlarna. Hundar med topp hälsa och temperament. Vi ställer så höga krav och därför blir det i regel lång väntan innan vi får den avelshund vi vill ha. Under alla resor, alla tusentals timmar på nätet så har jag aldrig sett en labradoodle med flottare päls än den som Spirit och hans kullsyskon har. Det är inte bara ytan som är exellent, naturligtvis har Spirit utmärkta höfter, armbågar och ögon utan anmärkning.

Hösten 2017 blev han pappa till sin första valpkull, han har blivit pappa till fler små stjärnskott som vi med stor glädje nu följt under flera år. De överträffar alla våra förväntningar och har just det temperament som alla drömmer om hos en labradoodle. Trygga, stabila, nyfikna och sociala.

Vårt nyhetsbrev

Bli först med att få nyheter om nya kullar m.m.
Namn
E-post