Hööks Labradoodle Joker

Joker är en röd minilabradoodle. Han är 33cm i mankhöjd och väger 10kg. Han är valp efter Lykke och en hane vi lånade från USA, Hales Labradoodle Banksy. Båda är röda minilabradoodlar med jättefint temperament.
Joker är en labradoodle när de är som bäst.
Joker har alla de egenskaper man önskar hos en riktigt bra labradoodle. han är social, miljöstabil och trygg, gillar att samarbeta med både barn och vuxna. Är ivrig och aktiv i lekar och har väldigt lätt för att koppla av när han inte ska göra något särskilt. Han är lyhörd och nyfiken och vill göra det som förväntas av honom. Han är underbart klok i möten med alla hundar och alla hundar gillar honom. Joker är ovanligt begåvad i kommunikation med både människor och hundar av alla åldrar och storlekar.

Han har en djupröd storlockig päls som är sällsynt mjuk så alla som vill klappa honom reagerar med ett stort leende när de känner den mjuka pälsen. Jokers nötbruna ögon kan beveka det mest förhärdade hjärta. Och han smälter hjärtan på löpande band så fort han är ute i samhället bland folk.

Tillbaka till sidan Våra hundar…