Hööks Labradoodle Chilli

HÖÖKS LABRADOODLE CHILLI

Chilli är sen mindre kopia av sin mormor Kristall och sin mormorsmor Millan. Det här temperamentet söker alla hos en labradoodle. Chilli är stadig som en klippa, trygg som en gammal ek och samtidigt busig och lekfull som en ekorre. Hennes blick glittrar av livsglädje och det smittar – det har många fått uppleva.  Hon har också fått sina sällsynt vackra mörkt nötbruna ögon efter sin mamma. Chillis päls är glansig med stora lockar. Den perfekta kroppskonstitutionen, rörelserna och storleken har hon  fått efter sin pappa Opus. Vår bruna godmodiga nallebjörn Opus som efter lång väntan kom till oss från den välrenommerade kenneln Fernridge Labradoodle i Oregon på den amerikanska västkusten.
Chillis familj har ett hotell på Österlen och där bland gästerna tillbringar Chilli många dagar. Hon är social men aldrig påträngande. Hon får mycket smek och beröm från besökare för alla faller ju för henne där hon står och ser på en med den lugna kloka blicken och en stilla vaggande svans.
Under sommaren 2020 fick hon sin första valpkull och pappa till valparna var Hööks Labradoodle Spirit. Valparna har samma stabila temperament och de har även ärvt den blanksvarta pälsen.

Far:Fernridges Opus
Mor: Hööks Labradoodles Kiwi

 Här är bild på syskonvalpar till Kiwi. Alla med topptemperament, utmärkt resultat på hälsotester och storlockiga pälsar som glänser så att de skimrar när de faller solljus på dem.

Valparna är 7 veckor

Vårt nyhetsbrev

Bli först med att få nyheter om nya kullar m.m.
Namn
E-post