Spring Creeks Gaia


Labradoodle Gaia

Gaia

Gaia

Far: Spring Creek´s Dancing For Joy
Mor:
Memory Lake´s I´m Your Mr. Right

Gaia är vår kronprinsessa, efter många års sökande och väntan kom hon till oss från den internationellt välrenommerade uppfödaren på Spring Creek Labradoodle i Portland, Oregon i USA. Gaia överträffar alla våra drömmar i både personlighet och utseende. Hon har en lång stamtavla med friska och sällsynt trevliga labradoodlar bakom sig.

Gaia är den stora livsnjutaren, hon har mycket att lära ut om hur man njuter av stunden. Hon är också en härlig glädjespridare, en sprallig och påhittig hund som lika gärna tillbringar långa stunder i famnen. Hon trivs med långa morgnar i sängen, myser gärna där några timmar extra före morgonrastning. Hon är en av våra minsta labradoodlar med en mankhöjd på 40 cm och vikten omkring 10 kilo. Även de buttraste hundar smälter för hennes charm och tinar upp när hon gör sina lekinviter.
Hon är både ivrig och eftertänksam, en spännande personlighet och totalt pålitlig i alla lägen.

En man som vi mötte under promenad sa något som säger mycket om Gaia, vår minsta labradoodle: “När man har träffat Gaia så blir man en snäll människa.” Det är något med Gaia som gör att man vill visa sina bästa sidor, både för henne och för andra man möter. Hon är en riktig knähund och samtidigt en stor clown. Hennes älskliga väsen gör att man vill krama henne ofta och mycket. När man smeker hennes päls känns det som att stryka handen genom silke. Hon är så snabblärd så man undrar ibland om hon förstår precis allt man säger åt henne.