Fern Ridge Eclipse “Ellie”

FernRidge Eclipse “Ellie”
Far: Mill Creek´s Cause for Applause
Mor: Ocen View´s Sweet Pea at Fern Ridge

Lilla lyckliga Ellie är ena sekunden som en yster virvelvind för att i nästa ligga rofylld i vilken miljö som helst. Hon kom till oss efter lång väntan, hennes föräldrar är välkända för sina sociala, vackra och lättlärda valpar, flera av dem är utbildade till assistanshundar runt om i USA. Ellie är en liten medium labradoodle, 40cm hög och väger 10kg med lockig fleecepäls som är ovanligt mjuk och len. Ellie har fått en valpkull med 4 valpar 2016 och 3 valpar 2017. Båda gångerna är det Atlas som var pappa till valparna.

Ellies härliga personlighet är svår att beskriva med ord. Hon måste upplevas. Det finns ingen som kan fånga alla med sin glädje så som Ellie. Alla våra labradoodlar är riktiga glädjespridare, men kanske är Ellie det ännu mer än andra. Hon viftar aldrig bara på svansen, hon viftar på hela kroppen samtidigt som ögonen glittrar av glädje.

Samtidigt har hon lätt för att koppla av och kommer snabbt till ro även i helt främmande miljöer. Hon är ovanligt intuitiv och känner snabbt av stämningsläget hos dem hon möter, hon lugnar den som är stressad och dem som känner sig ledsna lyckas hon alltd få att må bättre. Det här har gjort henne mycket uppskattad när hon är med vid konsultationer tillsammans med matte som är psykolog.

Ellie  imponerar ofta i sin förmåga att anpassa sina lekar efter den hon leker med, hon är helt underbar tillsammans med barn i alla åldrar. Hon verkar vara född till att vara en god terapeut och en riktigt god kamrat.

Ellie bor hos en fodervärd på Österlen där hon har ett rikt liv med dagliga promenader längs Österlens stränder och hagar, varvat med hemmaliv och stadsbesök.