Köpa labradoodlevalp

När du vill köpa valp från Hööks Labradoodle, börja gärna med att se filmen!

VIKTIGT! Skriv i ämnesrutan vilken/vilka valpkullar du önskar valp ifrån!

OBS! När vi har planerade valpkullar som man kan tinga valp ifrån finns ett formulär här nedan. Där kan du fylla i dina önskemål och berätta hur du planerar att lösa sällskap och tillsyn för den valp som ska bli del av din familj. Till din hjälp har du några frågor i formuläret som du svarar på och skickar in. Du får inget svar på din intresseanmälan inom två veckor som det var förut. Vi skickar ut svar först när valparna är födda. Först då vet vi hur många valpar det blev och först då kontaktar vi så många som vi kan erbjuda en valp.  Vi hinner tyvärr inte skicka personliga svar till övriga utan vi skickar istället ut information via vår facebooksida Hööks Labradoodle där vi informerar när alla valpar är tingade.
Om det inte finns ett formulär här så finns inga valpar att tinga. Nästa tillfälle att tinga valp är när nästa nyhetsbrev skickas ut från Hööks Labradoodle i december 2021.

Du som prenumererar på vårt nyhetsbrev får först av alla veta när vi har valpar som kan tingas. För att få nyhetsbrevet fyller du i namn och mailadress i rutan om nyhetsbrev längst ner här på sidan.

Eftersom man tingar sin valp ganska långt i förväg hinner det ibland hända saker i familjer som gör att man inte kan ta emot en valp som planerat. Om vi får återbud så brukar vi lägga ut informationen på vår facebooksida Hööks Labradoodle att det finns en valp som kan tingas. Följ oss gärna på facebook så får du aktuell information.


Labradoodlar gör livet levande!