Köpa labradoodlevalp

När du vill köpa valp från Hööks Labradoodle, börja gärna med att se filmen!

VIKTIGT! Skriv i ämnesrutan vilken/vilka valpkullar du önskar valp ifrån!

I det här formuläret kan du fylla i dina önskemål om valp. Läs först på sidan Labradoodlevalpar på väg
Där kan du se vilka valpkullar som är planerade. Längst ner på den sidan finns samma formulär. Berätta gärna hur livet för en valp skulle kunna bli hos er. Till din hjälp har du några frågor i formuläret som du svarar på och skickar in. Du får  svar på din intresseanmälan inom två veckor.

Du som prenumererar på vårt nyhetsbrev får först av alla veta när vi har valpar som kan tingas. För att få nyhetsbrevet fyller du i namn och mailadress i rutan om nyhetsbrev längst ner här på sidan.

Eftersom man tingar sin valp ganska långt i förväg hinner det ibland hända saker i familjer som gör att man inte kan ta emot en valp som planerat. Om vi får återbud så brukar vi lägga ut informationen på vår facebooksida Hööks Labradoodle att det finns en valp som kan tingas. Följ oss gärna på facebook så får du aktuell information.


  TikHaneTik/hane

  Det är viktigt för oss att varje valp kommer till ett hem där de får goda förutsättningar för ett bra liv. Vi hoppas du vill berätta varför du valt en labradoodle och svara också på de här frågorna...

  Beskriv hur du tänker att livet för en valp/hund skulle se ut hos dig.

  Hur ska du lösa omvårdnaden och tillsynen under vardagarna för hunden?

  Har du tidigare erfarenhet av att ha en hund?

  Är du intresserad av att gå kurser hos hundinstruktörer för hjälp med hundens fostran och träning?

  Labradoodle kräver en hel del pälsvård, är du intresserade av det? Eller kan du tänka dig att bekosta pälsvård på hundsalong om du inte hinner med den pälsvård som krävs?

  Namn och telefonnummer på en person som kan ge referenser om din lämplighet som blivande hundägare


  Labradoodlar gör livet levande!