Snart kommer nyhetsbrevet!

Gör så här när du vill tinga en valp!


Den 31 oktober kommer vårt nästa nyhetsbrev. Där presenteras de valpkullar som är planerade för de kommande månaderna.  Då kan du tinga valp och få besked inom två veckor om du är bland de 4 – 6 översta namnen i kölistan.  Och då  kan du räkna med att få din önskevalp inom några månader.  Om du inte ännu är prenumerant för våra nyhetsbrev så fyll gärna i ditt namn och mailadress i rutan för nyhetsbrev här på vår hemsida.  Den  hittar du här på vår hemsida längst ner på startsidan (och även längst ner på flera andra sidor).
Det är BARA efter att vi skickat ut nyhetsbrevet som du kan tinga valp. Här är länk till informationsfilm om hur du gör för att få den valp du vill ha.
Vi ska göra allt vi kan för att du ska få den valp som känns som den rätta för just er familj.

De tikar som är planerade att få valpkullar nu i vinter och till våren är Ylle, WilmaLykke och Vilja. Mer om dem hittar du under fliken Våra hundar. 
Här nedan ser du  bilder på några av våra tikar  och lite blandade bilder av tidigare valpar. Ännu mer bilder hittar du på sidan om Valpar  och filmer med valpar och våra vuxen hundar hittar du på sidan Om oss

 

 

Vårt nyhetsbrev

Bli först med att få nyheter om nya kullar m.m.
Namn
E-post