Nyheter

Snart kommer nyhetsbrevet!

Gör så här när du vill tinga en valp!

Den 31 oktober kommer vårt nästa nyhetsbrev. Där presenteras de valpkullar som är planerade för de kommande månaderna.  Då kan du tinga valp och få besked inom två veckor om du är bland de 4 – 6 översta namnen i kölistan.  Och då  kan du räkna med att få din önskevalp inom några månader.  Om du inte ännu är prenumerant för våra nyhetsbrev så fyll gärna i ditt namn och mailadress i rutan för nyhetsbrev här på vår hemsida.  Den  hittar du här på vår hemsida längst ner på startsidan (och även längst ner på flera andra sidor).
Det är BARA efter att vi skickat ut nyhetsbrevet som du kan tinga valp. Här är länk till informationsfilm om hur du gör för att få den valp du vill ha.
Vi ska göra allt vi kan för att du ska få den valp som känns som den rätta för just er familj.

Några av de tikar som är planerade att få valpkullar nu i höst/vinter och vår är Ylle, Wilma, Lava, Rosita, Lykke, Islay och Vilja. Mer om dem hittar du under fliken Våra hundar. 
Här nedan ser du  bilder på de tikar som ska paras och några av deras tidigare valpar. Ännu mer bilder hittar du på sidan om Valpar  och filmer med valpar och våra vuxen hundar hittar du på sidan Om oss

 

 

Vi önskar alla en god helg!

Lisa Werlinder och hennes Milton från Hööks Labradoodle. Visst blir man glad av bilderna?Fotografen heter Thomas Wingren.  Milton är drygt två år och här under ser du också bilder på honom i Lisas famn när han var 8 veckor.  Lika söt nu som då. Lika älskad nu som då.

Fotograf Thomas Wingren

 

Fotograf Thomas Wingren
Valpbilderna tagna av Hööks labradoodle

Labradoodledag i septembersol

Den 30 september hade vi drygt 30 labradoodlar  här med sina familjer. Det blev en riktigt fin dag med lyckliga doodlar och glada barn och vuxna. Den här dagen hade vi inte bjudit in några besökare utan det var en dag bara för de som har en labradoodle från oss. Under dagen visade Ingeborg Höök hur man klipper en labradoodle så att det motsvarar rasstandarden. men hon påpekade flera gånger att varje ägare naturligtvis klipper pälsen på sin labradoodle på det sätt man själv tycker är bäst. Alla hade med sig picknick, grillen i Hundalandet var varm och därifrån kom härliga dofter tyckte hundarna som ofta sprang förbi där en sväng. Hoppades att några biffar och korvar skulle ha blivit över.
Det var imponerande att se alla doodlarna tillsammans utan gruff. Det var labradoodlar i alla storlekar, både valpar och vuxna hundar och alla höll sams. det är vad som kännetecknar labradoodlar. De är ett fredligt släkte som tycker om livets glädjeämnen och förstår att ta vara på dem. Och de inspirerar oss att göra detsamma. tack alla ni som kom från när och fjärran. Hoppas den långa hemresan till Stockholm gick bra för dig också Tina. Tack igen alla, jag ser fram emot nästa labradoodledag i maj. Då är Brösarps backar fulla med gullvivor och luddiga små backsippor- och där ska alla l lyckliga labradoodletassar få leka i vårsol.

Vill ni se en stjärna….

Om 9 veckor hoppas vi att hennes valpar ser dagens ljus. Det här är Hööks Labradoodle Ylle -dotter till Hööks Labradoodle Gabbi & Ocean States Archie och dotterdotter till vår fantastiska Millan & Fern Ridge Tommy tu Tone “Primus”. Under helgen har Ylle haft en kär date med Hööks Labradoodle Ceasar. Så nu börjar väntans tider här på Österlen.  Ylle har temperamentet som alla uppfödare drömmer om hos sina labradoodlar. Och det finns inte en centimeter på hennes kropp som kunde varit bättre. Att hon dessutom har en silkeslen storlockig päls bidrar till att man tappar andan när hon flyter fram i lekparken idag. Alla blir imponerade över hennes mod, hennes obändiga livsglädje och så är hon som en spinnande kattunge i famnen när hon inte jobbar i olika redskap eller med svåra uppdrag. “Vilken otrolig labradoodle” – får hon ofta höra. Och vi håller med!

 

 

Välkomna till Hundalandet!

Den unika hundlekparken på Österlen.
HUNDALANDET är lika kul för små och stora hundar. För valpar, vuxna hundar och hundar som kommit långt upp i åren. Lika kul för dig som vill ha en trevlig stund med din hund och för dig som vill köra avancerade övningar. Här kan alla göra det som känns roligt, som är lätt som en plätt eller är utmanande. Kanske till och med det som till en början känns helt omöjligt men som ger en kick för självkänslan när man klarat det. Hela lekparken är inhägnad. Intill lekparken finns fina promenadstigar i vackra Brösarps backar – som kallas för Nordens Provance.

Läs mer här…