Nyheter

Köpa Labradoodle valp? Snart kommer nyhetsbrev från Hööks Labradoodle!

Att paras eller inte paras det är frågan. Vi har diskuterat och funderat under flera månader. Nu ägnas de flesta nattimmarna åt svåra beslut om vilka av våra fantastiska labradoodletikar som ska få valpar under våren. Och vilka hanar ska få bli pappor till småttingarna? Fotografier, stamtavlor, rapporter om mentalitet och hälsa hos släktingar flera led bakåt, samtal med uppfödare i USA, Australien, Canada, minnen av samtal med fodervärdarna allt tumlar runt runt bakom ögonlocken innan sömnen till slut övermannar oss.

Hööks Labradoodle Herta, vilken stjärna hon är!

Herta har nu fått sin familj. Tack alla ni som hört av er och vill ge henne ett gott hem. Vi sitter här helt överväldigade och rörda av alla fina mail. Önskar att vi kunde skriva svar till er var och en. Men vi vill prioritera att finnas för valparna. Så vi hinner inte svara er alla med individuella mail. Vi skriver här istället och hoppas att ni alla besöker sidan och läser det här. Vi beklagar att det inte blev just ni som fick möjligheten att få Herta. Vi önskar att vi hade många Herta att erbjuda så ni alla kunde få det ni längtar efter.

Hööks Labradoodle Herta

Plötsligt händer det! Hööks Labradoodle Zäta kom på besök.

Plötsligt händer det! Hööks Labradoodle Zäta kom på besök med sin familj. Hon tog oss med storm den här ljuvliga röda tösen. Zätas familj berättade att under deras höstlov i Åre så fick de kommentarer “Vilken vacker labradoodle, den är väl från Hööks? Ja det syns”. Vi blev både generade och lite stolta när familjen berättade det för oss. Vi är mäkta förtjusta i den här spjuvern, hon är ett energiknippe och är full av ideér om hur man gör för att ha kul i livet.