Nyheter

Välkomna till Hundalandet!

Den unika hundlekparken på Österlen.
HUNDALANDET är lika kul för små och stora hundar. För valpar, vuxna hundar och hundar som kommit långt upp i åren. Lika kul för dig som vill ha en trevlig stund med din hund och för dig som vill köra avancerade övningar. Här kan alla göra det som känns roligt, som är lätt som en plätt eller är utmanande. Kanske till och med det som till en början känns helt omöjligt men som ger en kick för självkänslan när man klarat det. Hela lekparken är inhägnad. Intill lekparken finns fina promenadstigar i vackra Brösarps backar – som kallas för Nordens Provance.

Läs mer här…

Humla & Spirits valpar flyttar

På fredag flyttar de sju valparna i Humlas kull. Ännu har vi ett par dagar att njuta av tiden med dem. Soliga fina sommardagar och de här ljuvliga valparna, får man vara så här lycklig?!


Det här är Hööks Labradoodle Flora. Hon är såld till en ny labradoodle uppfödare i Sverige och vi ser fram emot att hon ska föra vidare Hööks Labradoodle avelslinjer. Vi önskar all lycka och ser fram emot att möta hennes valpar om några år.

Kronprinsessan Victoria träffar Lykke Labradoodle

idag besöker kronprinsessan Victoria Österlen som ett led i sina landskapsvandringar. Sven-G. Hultman från Hööks Labradoodle är hennes guide på vandringen från Haväng och till Brösarp. Vidunderligt vacker natur. Med på vandringen är också labradoodletiken, det här är hennes hemmamarker där hon leker och vandrar varje dag. Jättekul att få visa allt det här för Kronprinsessan tycker Lykke.