OBS! INSTÄLLD! Labradoodleträff 28/3 2020

Den 28 mars 2020 kl 11 -14 har vi återträff för alla er som har en labradoodle från Hööks Labradoodle eller Pomonadalens Labradoodle. Vi hoppas att många av er kan komma. Kom gärna hela familjen! Det ska bli så roligt att träffa er och era doodlar igen. Den här dagen är en höjdpunkt på året, så kärt att få träffa alla igen. Och det är alltid en fröjd att se så många doodlar i glada lekar i Hundalandet. Ta gärna med er sallad och något att grilla eller annat som ni tycker är lätt att ha med sig och gott att äta ute.

Vi samlas kl. 11 i Hundalandet här på vår gård i Brösarp. Sedan går vi en promenad i Brösarps Backar och gör lite hjärngymnastik för hundarna under vägen. När vi kommer tillbaka till Hundalandet är grillen varm. Då kan hundarna kan leka fritt och vi andra kan njuta av att grilla och äta allt det goda vi haft med oss. Det finns bord och ett antal sittplatser men ta gärna med sittunderlag så ni kan sitta skönt i gräset om alla stolarna är upptagna.

Kaffe och te bjuder vi på och Pomonadalens äppeljuice kommer också att finnas på bordet.

Kl 13 kommer ägarna till företaget Lyckliga Fåret och demonstrerar och säljer klippmaskiner, saxar och kammar som är lämpliga för labradoodlarnas pälsvård. Ni betalar kontant eller med swish. Titta gärna på deras hemsida www.lyckliga.nu… om det är några saxar eller klippmaskiner du är intresserad av. Där kan du få en uppfattning om priser på det du kanske vill köpa när du kan testa saxar eller klippmaskiner här.

Efter det är fritt att vara kvar i Hundalandet så länge man vill. De som ska gå klippkurs samlas i kurslokalen efter demonstrationen av saxar m.m. Ca kl 14 börjar vi kursintroduktionen där.

Om det är regn och rusk så är vi inomhus i vår stora mässhall. Där finns gott om plats för både lyckliga doodlar och alla familjemedlemmar.

VARMT VÄLKOMNA TILL ÅTERTRÄFFEN!

Här under är liten film från ett tillfälle när många av våra fodervärdar samlades och vi gick promenad i Brösarps Backar.

Labradoodlar i Brösarps Backar from Hööks Labradoodle on Vimeo.

Och här under är en liten film från återträff i Hundalandet 2018

Labradoodledag på Österlen from Hööks Labradoodle on Vimeo.

Vårt nyhetsbrev

Bli först med att få nyheter om nya kullar m.m.
Namn
E-post