Kölista till planerade valpkullar är fulltecknad

Senaste nyhetsbrev från Hööks Labradoodle skickades ut den 30 oktober 2018. Under ett dygn kom drygt 500 anmälningar (!) från er som ville stå i kö för valp från någon av de valpkullar vi planerar till våren 2019.
Vi är så glada över det stora intresset för våra labradoodlevalpar. Varmt tack alla ni som hört av er och visat oss förtroendet att välja valp från oss. Samtidigt är det sorgligt att vi måste ge ett tråkigt besked till de flesta. Ett besked om att vi inte kan erbjuda en valp från de planerade kullarna. Vi har ju bara några få tikar som kommer att få valpar i vinter och vår.
Till några av er kan vi snart skicka mail med glädjande besked om att ni står bland de översta namnen för valp ur önskad kull.
Vi går igenom alla intresseanmälningarna och hoppas vara klara senast söndag nästa vecka, den 11/11 då beskeden skickas ut.

Inga nya anmälningar kan tas emot

Formuläret för anmälan till vår valpkö är stängt. Vi kan tyvärr inte ta emot fler anmälningar till vår valpkö just nu. Följ oss gärna på Facebook eller på Instagram där lägger vi ut information när vi har valpar igen som du kan tinga. Mer information om hur du gör för att tinga valp från oss hittar du här… på vår sida Fakta om Labradoodle, fliken Frågor och svar.

Nästa nyhetsbrev kommer i maj 2019

Vårt nyhetsbrev

Bli först med att få nyheter om nya kullar m.m.
Namn
E-post