Hööks Labradoodle fått högsta betyg för avelskvalitet av WALA

Hööks Labradoodle har fått den högsta kvalitetsutmärkelsen för vår labradoodleavel! Den internationella organisationen för labradoodleuppfödare, Worldwide Australian Labradoodle Association, WALA, har granskat våra labradoodlars stamtavlor, granskat alla dokument med resultat från röntgen av höfter och armbågar, ögonlysningar, DNA tester och genetiska tester som utesluter många sjukdomsanlag. Det är bara 3 labradoodleuppfödare i Europa som uppfyller kraven för den högsta kvalitetsnivån. Och Hööks Labradoodle är en av de tre! TACK ALLA NI FODERVÄRDAR som gör det möjligt för oss att ha valpar i världsklass!

Förutom röntgen av höfter och armbågar samt ögonlysning så testas alla våra hundar för en panel av genetiska sjukdomar som finns hos labrador och pudel. Vi gör dessa omfattande hälsotester på våra tikar och hanhundar för att labradoodlarna från oss ska fortsätta ha utmärkt hälsa, temperament och skönhet. Vi älskar våra labradoodlar och gör allt vi kan för att säkerställa att varje valp blir till stor glädje i den familj som de ska bli en älskad medlem av. Innan det blir dags för valparna att flytta till sina nya familjer genomgår de en noggrann hälsoundersökning hos veterinär och varje valp säljs med en 3-årig garanti för Dolda fel. Vi är medlem i WALA, den internationella organisationen för labradoodleuppfödare. Där kontrolleras och registreras våra stamtavlor och resultat från hälsotester så att endast friska hundar används i avel.

Internationell organisation för Australiensisk Labradoodle

Namnet WALA är en förkortning av Worldwide Australian Labradoodle Association (WALA). Visionen om en internationell organisation till stöd för labradoodleuppfödare. WALA utformades och utvecklades av en passionerad och mångfaldig grupp av individer. Dessa grundare såg behovet av en rasförening som är styrd av medlemmarna och arbetar med demokratiska principer. Främjande av ömsesidig respekt, utbildning, kommunikation och integritet. WALA: s mål inkluderar att förbättra temperament, hälsa, päls och struktur för den Australiska Labradoodle rasen. Hööks Labradoodle är med sedan starten av organisationen. Vårt samarbete med seriösa uppfödare av labradoodle i USA, Canada och England hade redan pågått många år före starten av WALA. Vi ser fram emot att vara aktiva medlemmar i WALA och arbeta för att Australiensisk Labradoodle från Hööks alltid har den starka kvalitetsstämpel som våra valpköpare förväntar sig. Valpar i världsklass.

Tillbaka till sidan Om oss…