Hundalandet är stängt tills vidare!

LEKPARK FÖR HUNDAR

Lek och njut av att se din hund riktigt lycklig. Hundalandet är för hundar och folk med valpsinnet och barnasinnet kvar. Här finns ingen tävlingsbana, här är det inte prestationsbaserad träning som står i fokus. På Hundalandet stärker du kontakten med din hund genom att stödja din bästa vän vid lek i de olika redskapen. På köpet får du bättre kontakt med din hund. De flesta hundar gillar aktiviteter som ger både mental stimulans och fysiska utmaningar, både knopp och kropp aktiveras.
Besöket kostar 100 kronor/hund. Betalning görs omedelbart vid ankomst. Kontant i brevlåda innanför entrén, eller via Swish.

För att besöket här ska bli trevligt för både hundar och människor är det viktigt att alla visar respekt för varandra. Hundarna får gärna vara lösa om de är sociala och vänliga i mötet med andra.  Håll alltid koll på din hund så att den inte stör andra. 

GE DIG EN DAG AV VINDAR OCH SOL MED SINNET FYLLT UTAV GLÄDJE, KOM MED DIN HUND OCH LEK PÅ HUNDALANDET!

HUNDALANDET är lika kul för små och stora hundar. För valpar, vuxna hundar och hundar som kommit långt upp i åren. Lika kul för dig som vill ha en trevlig stund med din hund och för dig som vill köra avancerade övningar. Här kan alla göra det som känns roligt, som är lätt som en plätt eller är utmanande. Kanske till och med det som till en början känns helt omöjligt men som ger en kick för självkänslan när man klarat det.

Entréavgift: 100 kr/hund. Betalning görs omedelbart vid ankomst. Kontant i brevlåda innanför entrén, eller via Swish till tel.nummer som står vid entrén.

BOKA HELA HUNDALANDET

HUNDALANDET kan även bokas av enskilda eller grupper som vill ha hela Hundalandet för sig själva. Pris: 900 kr för 3 timmar (minimitid) och max 10 hundar. För varje ytterligare timme 300 kr, för varje  ytterligare hund utöver 10 hundar tillkommer 100 kr/hund. När man bokat hela Hundalandet har man även rätt att använda grillplatsen som finns där. OBS! Det finns ingen toalett i anslutning till lekparken. Skriv till info@hundalandet.se om du vill boka. Ange önskat datum och tid.
I anslutning till Hundalandet finns fina promenadstigar för korta eller långa promenader i Brösarps backar.

Här kan du se film från Hundalandet när de blivande vårdhundarna besökte lekparken.

Hundalandet stängt tills vidare