Hööks Labradoodle Chanel

Hööks Labradoodle Chanel

Chanel är verkligen andlöst vacker. Hennes röda glänsande lockar får också många att tappa andan. Särskilt när de får smeka den mjuka pälsen första gången. Chanels päls är något av det mjukaste som finns och ändå har alla våra labradoodlar silkesmjuk päls.

Chanel delar livet med en storfamilj som bor i kollektiv. Hon räknar alla som sina bästa vänner. Och hon trivs med att de är många som vill vara med henne både på den stora tomten eller inomhus i de många lokalerna. Där håller man kurser för både små och stora grupper och Chanel är en omtyckt deltagare på alla evenemang. Hon vet precis vad som förväntas av henne i olika situationer så hon är aldrig till besvär under kursdagarna. Bara till stor glädje. Chanels familj har aldrig gått några kurser med Chanel och de tycker aldrig det har behövts. Hon är en ovanligt lyhörd hund som bit för bit tolka nya situationer och hittar sätt att hantera allt på ett väldigt lugnt och balanserat sätt. Och lika lugn som hon är inomhus, lika busigt och full av livsglädje är hon utomhus. Ingen kan känna sig nedstämd när man får se den här ystra doodlen som sprakar av livsglädje och inte vill något hellre än att dela med sig.

På våren 2020 ska hon få en valpkull och oj vad vi ser fram emot att möta de valparna. Och vi hoppas att där finns en liten tikvalp som verkar lovande så att vi kan spara för avel och låta de här väldigt fina egenskaperna gå vidare till kommmande generationer labradoodlar.

Tillbaka till sidan Våra hundar