Hööks Labradoodle Hailey

Strandbild på Hööks Labradoodle Hailey

Ibland får man uppleva sådant man inte trodde var möjligt – som att få vara tillsammans med en hund som är så här intuitiv.  Hon har en otrolig förmåga att få folk att känna sig väl till mods så fort de träffar henne.

Och så är hon så vacker med sin storlockiga silkesmjuka päls. Hennes ansikte med den vakna och alerta blicken som samtidigt är så rofylld skapar en magi som är unik. Ögonen inramade av kolsvart eyeliner och en kolsvart nos är effektfullt till hennes vita päls. Hon har ett uttrycksfullt ansikte, ofta får vi höra att hon kan le så man blir helt varm i hjärtat. Lika ofta kan hon se helt koncentrerad ut och lyssnar uppmärksamt på den som talar med henne. Hennes kropp uppfyller också allt av rasstandarden för Australiensisk labradoodle, hon har en perfekt kroppskonstitution och det är en fröjd att studera henne när hon går eller springer och ger intryck av att hon med lätthet svävar en liten bit ovanför marken.
Haley har haft sin första valpkull 2017, pappa till valparna var vår hane Apollo. Nästa valpkull är planerad till våren 2018.

Här nedan är bild på några av Haileys valpar.