Hööks Labradoodle Jubla

Jubla föddes hos oss en strålande sommardag, hon är dotter till vår Lykke och Hales Labradoodle Banksy som vi fick låna från USA. Hon är en av våra minsta labradoodlar, väger 9,5 kg och är 36cm i mankhöjd (når nästan upp i knähöjd på sin matte). Jubla lyssnar verkligen intensivt och fokuserat när man talar med henne. Hon vickar huvudet från sida till sida och håller kvar sin alerta blick mot den hon lyssnar på. Hon lär sig allt så lekande lätt och är alltid till glädje var hon än följer med.

Jubla har en varmt vetefärgad päls med stora mjuka lockar, precis så som de flesta vill att en labradoodlepäls ska vara.  Hur kan det finnas något så ljuvligt som denna tös?! Jubla är mild i sitt väsen och alla faller spontant på knä när hon vänder upp sitt lilla ansikte och visar att hon vill hälsa.

Det är en fröjd att se henne när hon springer och bara njuter av att visa sin glädje för hela världen. Jubla är en mycket speciell labradoodle som vi är så tacksamma över. Vi ser fram emot att hon ska få valpar, ännu har vi inte bestämt vem som ska bli pappa till de valparna. Vi anar att Jublas valpar kommer att bli något som fyller bröstet med jubel.

Tillbaka till Våra hundar…