Hööks Labradoodle Vilja

Vita skönheten Vilja föddes hos oss, föräldrarna är Kalea och Primus som vi importerat från två av de mest seriösa labradoodleuppfödarna i USA. När Kaleas valpar föddes tog det bara några dagar så föll våra blickar ofta på den lilla vita tiken som var så framåt och så söt. Vi gav henne namnet Vilja för det passade ovanligt bra till hennes temperament. Vilja kan som ingen annan vara osminkat uppspelt och locka alla till skratt. Hon kan också snabbt känna av situationer där hon förväntas hålla sig lugn och stillsam och det är aldrig något man behöver säga åt henne. Hon läser av de mest subtila signalerna i människors kroppsspråk. En vän har sagt till oss att “Vilja är allt det jag önskar hos en bästa kamrat”. Vilja bor hos sin familj i Skåne där hon är del av en stor familj med tre nästan vuxna döttrar som turas om att skämma bort sin kamrat. Det är fint att sitta intill Vilja och tvinna hennes silkesmjuka lockar runt sitt finger – då är det lätt att känna sig helt och fullt tillfreds med livet. 

Vilja har haft sin första valpkull 2019, pappa till de valparna är Ceasar  och de två ska ha sin andra valpkull under våren 2020. 

Här är några bilder på valparna i första valpkullen. De har alla vuxit upp till mycket sociala, miljöstabila och riktigt charmiga labradoodlar som är sina familjers stora glädje.