Hööks Labradoodle Gabbi

Gabbi från Hööks labradoodle


Labradoodle valp,Labradoodle, Red labradoodle, labradoodle puppy, brown labradoodle, parti labradoodle, australian labradoodle
 På bilden här ovan är Gabbi 7 veckor.

Far: Fernridge Tommy Tu Tone “Primus”
Mor: 
Superior labradoodles Törnrosa “Millan”

 Gabbi är en tik som föddes hos oss och som vi valde ut till en fodervärdsfamilj. Vi blev blixtförälskade i henne redan när hon var en liten valp. Hon har ett alldeles speciellt vackert uttryck i sin blick. Hon är så smart och så sunt nyfiken och positiv till att lära nytt. För varje månad har vi kunnat konstatera att hon uppfyller alla våra drömmar.

Resultat från hennes höftledsröntgen är lika fantastiskt som hos alla våra hundar – Gabbi har A på höfterna och noll på armbågarna – bättre resultat går inte att ha. Vi är varje dag så tacksamma över att våra hundar är så friska och sunda. Även Gabbis syskon har höftledsröntgats och har utmärkta resultat på både höfter och armbågar. Vi är så lyckligt lottade som har så seriösa valpköpare. De låter röntga sina hundar och resultatet tolkas av särskilt erfarna veterinärer hos Svenska Kennelklubben. Att alla valpar röntgas när de är vuxna är ett viktigt led i vårt avelsarbete. Det räcker inte att en utvald hund från en valpkull som vuxen har bra höfter om valpar från samma kull växer upp och har dåliga höfter. Men när samtliga valpar i en kull har utmärkta höfter och när båda föräldrarna och föräldrarnas syskon också har det liksom far- och morföräldrar – då vågar vi tro på att vi väljer rätt när vi väljer en valp ur den kullen. Naturligtvis ska mycket annat också stämma och topp mentalitet är alltid ett av våra krav.

Gabbi har vuxit upp till en riktigt skönhet och väcker uppmärksamhet var hon är är. Hon lever hos familjen Bergevi där hon har ett drömliv. Trevliga dagar med familjen där hon får vara med på det mesta som pågår i en familj och är lätt att ha med sihg överallt.  Gabbi bor nära havet och där älskar hon att simma, lika kul är det att busa och på stranden. Gabbi har visat sin begåvning inom flera områden och lika skärpt som hon är vid all träning lika nallebjörns gosig är hon när hon är ledig och gärna myser i famnen.

Gabbi har fått sin andra, och sista, valpkull hösten 2017. Hennes valpar är, precis som hon, sällsynt vackra, kloka och mycket trevliga labradoodlar. En av dem, Cooper (se bild här nedan) utbildas till professionell tjänstehund i Finland.