Hööks Labradoodle Diva

Mor: Hööks Labradoodle Sally (dotter till Sage och Mercury från England) 
Far:
Kimberlenes Magnum

Diva är en stor kramgo mysnalle med en ovanligt hög intelligens. Redan vid 10 månaders ålder klarade hon de höga kraven i lämplighetstest för blivande vårdhundar. Hon bor hos en fodervärd strax utanför Ystad och de har många historier om hur Diva slår alla med häpnad för att hon lär sig allt så snabbt. Hon är fantastiskt följsam och är ofta med sin husse på jobbet och är en omtyckt besökare var hon är kommer. Hon har en förmåga att få alla att känna sig särskilt utvalda och värdefulla.

Diva är en sådan hund som man får lyckan att möta några få gånger i sitt liv. Hon har ett helt otroligt fint temperament och har blivit välkänd på den ort där hon bor. Hon har tassat in i hjärtat hos både grannar och helt obekanta som mött henne under promenader och lekstunder i trakterna av Ystad.

Det är många som önskar sig just en sådan hund, en mycket speciell diva, utan divalater. Hon utstrålar så mycket glädje, nyfikenhet och samtidigt en stor lust att vara till lags och samarbeta med människorna omkring sig. Fodervärdarna kan sällan gå många meter åt gången när de är på nya platser innan någon stoppar dem, alla vill veta mer om den fantastiska hund de har med sig. Och Diva stortrivs med uppmärksamheten, hon är verkligen född till att bli stjärna.

Diva har fått två valpkullar, 2015 och 2016. Den internationellt och nationellt uppmärksammade Hööks Labradoodle Bailey är en av Divas valpar med Atlas.