Hööks Labradoodle fått högsta betyg för avelskvalitet av WALA

Ännu ett år med den högsta utmärkelsen

Hööks Labradoodle har fått den högsta kvalitetsutmärkelsen för vår labradoodleavel – igen!!! Det är från den internationella organisationen, Worldwide Australian Labradoodle Association, WALA.
De har granskat våra labradoodlars stamtavlor, granskat alla dokument med resultat från röntgen av höfter och armbågar, ögonlysningar, DNA tester och genetiska tester som utesluter många sjukdomsanlag. Vi är stolta och tacksamma för det erkännandet och ännu stoltare över att ni valpköpare har höga förväntningar på en valp från Hööks. Vi vill fortsätta att uppfylla och helst överträffa era förväntningar.
TACK ALLA NI FODERVÄRDAR som gör det möjligt för fler familjer att få en av våra valpar i världsklass!

Förutom röntgen av höfter och armbågar samt ögonlysning så testas alla våra hundar för en panel av genetiska sjukdomar som finns hos labrador och pudel. Vi gör dessa omfattande hälsotester på våra tikar och hanhundar för att labradoodlarna från oss ska fortsätta ha utmärkt hälsa, temperament och skönhet. Vi älskar våra labradoodlar och gör allt vi kan för att säkerställa att varje valp blir till stor glädje i den familj som de ska bli en älskad medlem av. Innan det blir dags för valparna att flytta till sina nya familjer genomgår de en noggrann hälsoundersökning hos veterinär och varje valp säljs med en 3-årig garanti för Dolda fel. Vi är medlem i WALA, den internationella organisationen för labradoodleuppfödare. Där kontrolleras och registreras våra stamtavlor och resultat från hälsotester så att endast friska hundar används i avel.

Internationell organisation för Australiensisk Labradoodle

Namnet WALA är en förkortning av Worldwide Australian Labradoodle Association (WALA). Det är en internationell organisation till stöd för labradoodleuppfödare. WALA utformades och utvecklades av en passionerad och kompetent grupp individer från skilda länder. Dessa grundare såg behovet av en rasförening som är styrd av medlemmarna och arbetar med demokratiska principer. Främjande av ömsesidig respekt, utbildning, kommunikation och integritet. WALA: s mål inkluderar att förbättra temperament, hälsa, päls och struktur för den Australiska Labradoodle rasen. Hööks Labradoodle är med sedan starten av organisationen. Vårt samarbete med seriösa uppfödare av labradoodle i USA, Canada och England hade redan pågått många år före starten av WALA. Vi ser fram emot att vara aktiva medlemmar i WALA och arbeta för att Australiensisk Labradoodle från Hööks alltid har den starka kvalitetsstämpel som våra valpköpare förväntar sig. Valpar i världsklass.

Tillbaka till sidan Om oss…

Vårt nyhetsbrev

Bli först med att få nyheter om nya kullar m.m.
Namn
E-post